Helgen!<3

!hej!

Nu har jag inte bloggat på några dagar men under helgen så har jag gjort ganska mycket.Jag har spelat match på lördagen i munkfors då blev det 3-3.sen senare på dagen kollade jag på match sen gick jag och la mig typ.
sen på söndagen så gick jag upp och fixade mig sen åkte jag till kyrkan och gick lucia sen efter det så var jag på fika i församlingshemmet sen åkte jag hem och gjorde ingenting.sen på måndagem är det skola som vanligt sen får vi se om jag ska göra något roligt imorgon! !HEJDÅ! ha en trevlig vecka!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>